Mısır'da Bağcılık...

*Tırpanını bir kenara bırakır, üstünü başını temizler*

Evet işte size diğer oyunlarda olmayan bir özellik daha... Bağcılık :)

Daha sonra geniş bir açıklama yazacağım Bağcılığa ufak bir giriş yapmak istedim.Çünkü T3 'te oynarken oyunda böyle bir özellik olduğunu duyduğumda ve içine girip Bağcılıkla uğraştığımda ne kadar derin ve özen isteyen bir sistem olduğunu anladım ve belki de daha güzel olanı sistemin gizemini oyuncuların yaptığı araştırmalarla çözülüyor olması.

T4'te daha henüz Bağcılık (Viticulture) bulunmadı ancak bulunmak üzere ve ben dahil pek çok oyuncu sabırsızlıkla beklemekte :) 

Bağcılık deyince tabi arkasından şarap olayınıda tahmin etmişsinizdir.Binbir özenle yetiştirdiğiniz üzümlerinizi daha sonra özelliklerine göre fermantasyona bırakıp çeşitli tatlarda şaraplar elde etmek mümkün.

"Yok arkadaş ben şarap bağ uğraşamam" derseniz.Şarap gurmesi olup Mısır üzerinde şarap yapımcılığıyla uğraşan kişilerin yaptığı şarapları tadarak damak tadınızı geliştirebilir ve özelliklerinizi (Perception) arttrabilirsiniz. :)

Tabi ki Bağcılığı ve şarapçılığı bu kadar kısa anlatabilmek mümkün değil yazmaya başlasam sayfalar tutar buna eminim :) Daha sonra resimli anlatımla çok daha geniş bir yazı yazacağım "Bağcılık" ve "Şarapçılık" hakkında... :)

Şimdilik sağlıcakla kalın.. 

Mısır'da Görüşmek Dileğiyle...

*Tırpanını Alır ve Arpa Tarlasına Geri Döner"

Yorumlar