Tale 5 Başladı...

Yeni bir "Tale In The Desert" oyununa yine yeniden başlamış bulunuyoruz...

( Alkışlar )

Henüz 1 buçuk ay olmasına rağmen, oyun bu kez son derece hızlı bir şekilde ilerlemekte...

Biz ise Murat Abi ( Keko ) , Sibel Abla ( Usia ) ve Ben Murat (Murat), değişmeyen efsane 3'lü olarak Tale 5 'te de yine birlikteyiz. 

Oyuna her yeni başlangıçta olduğu gibi pek çok yenilik gelmiş bulunuyor. Biz ise her yeni başlangıçta olduğu gibi heyecanla Mısır'ı yeniden kurmaya ve kendimizi geliştirip çalışmaya başladık bile...

Her zaman olduğu gibi Türk oyuncu sayısında sıkıntı çekiyoruz. Şu anda bildiğimiz kadarıyla bizden başka Türk oyunda yok. Daha önce yani Tale 4 ( Bundan sonra T4 veya T5 şeklinde yazacağım) başladığında bu blogu yazmıştık. Sonra bir süre güncelleyemedik. T5 ile birlikte "Tale in the Desert" oyununa başlamak isteyenler, fikir sahibi olmak isteyenler veya öğrenmek isteyenler için bir kaynak haline getirmek istediğimiz blog'umuzu daha aktif kullanmak istiyoruz.

Günlük oyun içinden yazıların yer alacağı veya oyundaki çeşitli sistemlerden bilgiler ve rehberlerin bulunacağı bu blog sitesini takip edeceğinizi umuyoruz. İleride daha güzel ve blog tarzından çok, portal içerikli bir site hazırlama planımız her zaman olsada şimdilik blog ile bilgi vermeyi daha yerinde buluyoruz.

Yolunuz Antik Mısır'a düşerse bizi bulmadan gitmeyin... ( Chat ekranına  /Chat Murat, /Chat Keko, /Chat usia yazarak bizi bulabilirsiniz)

*Baltasını Alır ve Odun Kesmeye Devam Eder*

Yorumlar

neco dedi ki…
Hala oynuyormusunuz ?? Keske oynasaniz