Toplantı Zamanı :)

Tale 4 son hızıyla devam ediyor.Oyunun başlarında amacına uygun bir şekilde oyuncular üniversitelerde keşfedilmeyi bekleyen teknolojileri bulmakla meşguller.Teknolojiler bulundukça yeni aletler, makineler, bitkiler, testler oyuna eklenecek ve oyun asıl tadını alacak. :) Daha bu ne ki durun bakalım.

                                                         İşte Toplantı Anı  :) 


Görmüş olduğunuz fotoğraf bugün itibariyle çekilde Keko Abi , Usia ve Ben kafa kafaya vermiş kendimizi neye yoğunlaştırsak diye plan yapıyoruz :) Plansız olmuyor ...:) 

Yine Bugün itibariyle Oyunun ilk Testi, aslında şöyle desem daha doğru olacak oyunun "İlk Mimarlık Testi" olan "Test of Obelisk" yani Dikilitaş testi açıldı.Ve açılır açılmaz bir şokla karşılaştık.

Testin amacı bulunduğunuz bölgedeki en yüksek dikilitaşı inşa etmek ve bu dikilitaş 1 Mısır Haftası boyunca bölgenizin en yüksek dikilitaşı olmayı sürdürmeli."1 Mısır Haftasıda neyin nesi" dediğinizi duyar gibi oluyorum hemen açıklıyım gerçek zamanla 2 gün 8 saate karşılık gelen bir oyun zamanı :) Eğer 2 gün 8 saat boyunca dikilitaşınız en yüksek dikilitaş olmayı sürdürürse ( ki sürdürecektir.Çünkü bu oyunda oyuncular birbirlerine kolaylıklar gösterirler.Kimse siz Dikilitaşınızı yaptıktan sonra ve 2 gün 8 saat beklemeden daha yükseğini yapmaz:)) Testi geçersiniz.

Ne kadar geç yaparsanız inşa etmeniz gereken Dikilitaş (Obelisk) malzemesi o kadar artacak malzemeleri toplamak zorlaşacak.Bizimde kara kara düşüncemiz bundandır. :) 

Tale 3 'te geçtiğim ilk test olan "Test of Obelisk" bu kez daha zor bir şekilde karşımızda bakalım ne zaman bu testin üstesinden geleceğiz... :)

Yorumlar

Murat dedi ki…
Valla ben 2 gün 8 saat olayına çok şaşırdım.Bu test baya zorlucak bizi.